Even voorstellen

Maak kennis met ons team: 

 

Arjan Geenen

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Oprichter Zorgboerderij Bij de Pinken
Dag, Ik ben Arjan Geenen en heb samen met Janneke het ouderlijk bedrijf van mijn ouders overgenomen in 2006. Sindsdien leiden we met veel passie ons bedrijf en geven we veel mensen een fijne dagbesteding!

Linda Kneefel

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Bedrijfsleidster zorg
E-mailadres: linda@dezorgboerderij.com
Mobiel: 0682420986
Mijn naam is Linda Kneefel en ik werk sinds 2013 op Zorgboerderij Bij de Pinken. In mijn functie als 'bedrijfsleidster zorg' vind ik het belangrijk om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van de hulpboeren en het team. Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het reilen en zeilen binnen de zorgboerderij waarbij persoonlijk en warm contact hoog in het vaandel staan.
Het is fijn om samen te mogen werken, samen te genieten en samen te mogen leren van alles wat de boerderij te bieden heeft. Dit maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga ! Mocht je interesse of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij verwelkomen je graag op de boerderij.

Terry Beks

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Mijn naam is Terry Beks. Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen net over de grens in Pelt. Op dinsdag, woensdag en donderdag vind je me als groepsbegeleider bij de 'Spechtengroep'. Naast mijn werk bij De Pinken was ik 20 jaar werkzaam bij Lunetzorg bij een gevarieerde groep van volwassenen met psychiatrische ziektebeelden, een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en autisme.
Ik zorg graag voor mensen en vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen de groep. Bewegen, creatief bezig zijn, leuke gesprekken en humor zijn mijn troeven voor het behalen van een leuke werkdag!
Samen met de Spechten doen we boodschappen om er daarna op de groep iets lekkers van te maken. Dit kan gaan van verse tomatensoep tot Indaise Kurry! Als mensen zelf ideeën hebben, duik ik graag met hen in de kookboeken. Proeven is belangrijk, maar plezier vinden in de activiteit vind ik nog belangrijker! Ik onderhoud samen met de Spechten onze moestuin. Het is een leuke uitdaging om de groenten van stekje tot eetbaar product te zien groeien. Wat ging er goed vorig jaar, dat moeten we dit jaar zeker niet vergeten!

Janneke Suy

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys

Olga lemmens

Afdeling: Wenshuys
Ik ben Olga Lemmens.
Ben momenteel 48 lentes jong. Woon al meer dan 20 jaar samen met Lucien. We hebben samen twee zoons van 15 en 17 jaar oud.
Ik werk nu al weer een jaar met veel plezier bij het Wenshuys. Als ik niet aan het werk ben hou ik van wandelen, freubelen, sporten omdat het gezond is, vakanties, lekker uit eten, terrasje etc en nog veel meer om op te noemen.
Lieve groetjes Olga

Wim Verhees

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys

Johan Levens

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Functie: Technische ondersteuning
Hallo allemaal, ik ben Johan Levens. 51 jaar en woon samen met mijn vrouw Karin en onze hond Cody in Reusel. Wij hebben twee zoons, Stephan en Walter. Ik werk alweer een tijdje bij de Pinken als klusjesman. Mijn werk varieert van een fietsband plakken, lamp vervangen, parkeerplaats aanleggen tot klusjes in de stal. Ook haal en breng ik soms ook de hulpboeren naar huis, wat ik heel gezellig vind.

John Verwimp

Afdeling: Zorgboerderij/administratie
Mijn naam is John Verwimp. Ik ben getrouwd met Ine en we hebben samen 2 schatten van dochters. Mijn hobby's zijn mountainbiken, dieren, natuur, onze 2 lieve honden, F1 en sportieve auto's. Ik heb qua werk in 2005/2006 het roer in mijn leven omgegooid omdat iets diep van binnen mij zei dat ik de zorg in "moest gaan". Ik werk graag met mensen, ben graag buiten & houd van dieren. 1 + 1 is 2 dus leek me een Zorgboerderij een mooie start.
Daarom ben in eind 2006 het gesprek aangegaan met Janneke & Arjan en ben op 1-1-2007 op de Zorgboerderij gestart. Nu, ruim 13 jaar later, ben ik hier nog steeds met erg veel plezier aan het werk.
Ik werk 1 dag per week aan de administratie en daarnaast begeleid ik 1 dag in de week de boerderijgroep. De basis waarmee ik dat doe zijn structuur, rust, regelmaat, duidelijkheid en gelijkheid met op zijn tijd natuurlijk een gezonde dosis humor. Ik vind het fijn om voor de hulpboeren een programma neer te zetten met taken waardoor zij zich (zonder stress) nuttig voelen op de boerderij. Ik vind het ook fijn om samen met de hulpboeren aan te pakken op de boerderij en gewoon samen met hen met je beide voeten (laarzen) in de str... te staan ;).

Moniek Rijnen

Afdeling: Zorgboerderij
Mijn naam is Moniek Rijnen, ik woon in Best met mijn vriend Joost en zoontje Sam. Ik werk sinds juli 2017 op de zorgboerderij en daar heb ik het super naar mijn zin. De combinatie van samen werken met de hulpboeren en de dieren vind ik heel erg mooi. Zelf hou ik veel van wandelen en mijn creatieve ideeën uitvoeren in knutselactiviteiten. Gelukkig zijn er ook mensen die graag met me mee knutselen en daarin ook super mooie resultaten maken. Ik hoop dat ik nog lang op de boerderij kan werken en mijn steentje bij kan dragen aan deze leuke, zinvolle dagbesteding en een lach kan toveren op de gezichten van onze lieve mensen ! Misschien tot ziens op de boerderij, groetjes Moniek.

Maartje Liebrand

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Hallo, mijn naam is Maartje Liebrand. Ik ben 22 jaar oud en woon in Spoordonk. Mijn functie op de zorgboerderij is groepsbegeleidster. Ik ben een energiek persoon die van elke dag een feestje wil maken. Zorgzaamheid en vrolijkheid zijn eigenschappen die bij mij passen. Op de boerderij vind ik het fijn om samen met de hulpboeren een wandeling te maken door de bossen, te knuffelen met de dieren en gezellig te knutselen. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig en hou ik van gezellige uitstapjes met familie en vrienden.

Annemieke Vaneekert

Afdeling: Wenshuys

Mijn naam is Annemieke van Eekert en ben momenteel 33 jaar. Samen met Thijs en onze dochter Jip van 5 woon ik in het leukste dorp van de Kempen. Iedereen weet natuurlijk dat dit Netersel is, voor de vorm zet ik het er maar even bij.
Sinds een jaar werk ik met veel plezier bij het wenshuys. Samen met collega’s en alle bewoners hebben we er een hele fijne plek van gemaakt.
Als in niet in het wenshuys ben dan vind ik het leuk om met mijn gezin, vrienden en familie leuke dingen te doen. Een gezellige spelletjes avond, gezellig bijkletsen, een eindje wandelen, creatief bezig zijn, of gewoon lekker een filmpje op de bank.
En niet te vergeten lekker eten, verder ben ik vast iets vergeten op te noemen.
Wie weet zie ik je een keer in het Wenshuys
Groetjes, Annemieke

Neeltje van Roessel

Afdeling: Zorgboerderij
Functie: Stagiaire
Hallo allemaal, ik ben Neeltje en ik woon in Gilze op de geitenboerderij van mijn ouders. Vanaf september 2021 loop ik het hele jaar stage op de zorgboerderij. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding health en social work. Het is hartstikke leuk om bij de Pinken te mogen leren en samen te mogen werken met de hulpboeren en het team. Ik kijk dan ook erg uit naar de periode die komen gaat.

>