Even voorstellen

Maak kennis met ons team: 

 

Arjan Geenen

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Oprichter Zorgboerderij Bij de Pinken
Dag, Ik ben Arjan Geenen en heb samen met Janneke het ouderlijk bedrijf van mijn ouders overgenomen in 2006. Sindsdien leiden we met veel passie ons bedrijf en geven we veel mensen een fijne dagbesteding!

Linda Kneefel

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Bedrijfsleidster zorg
E-mailadres: linda@dezorgboerderij.com
Mobiel: 0682420986
Mijn naam is Linda Kneefel en ik werk sinds 2013 op Zorgboerderij Bij de Pinken. In mijn functie als 'bedrijfsleidster zorg' vind ik het belangrijk om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van de hulpboeren en het team. Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het reilen en zeilen binnen de zorgboerderij waarbij persoonlijk en warm contact hoog in het vaandel staan.
Het is fijn om samen te mogen werken, samen te genieten en samen te mogen leren van alles wat de boerderij te bieden heeft. Dit maakt dat ik met veel plezier naar mijn werk ga ! Mocht je interesse of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij verwelkomen je graag op de boerderij.

Terry Beks

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Functie: Begeleider
Mijn naam is Terry Beks. Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen net over de grens in Pelt. Op dinsdag, woensdag en donderdag vind je me als groepsbegeleider bij de 'Spechtengroep'. Naast mijn werk bij De Pinken was ik 20 jaar werkzaam bij Lunetzorg bij een gevarieerde groep van volwassenen met psychiatrische ziektebeelden, een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en autisme.
Ik zorg graag voor mensen en vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen de groep. Bewegen, creatief bezig zijn, leuke gesprekken en humor zijn mijn troeven voor het behalen van een leuke werkdag!
Samen met de Spechten doen we boodschappen om er daarna op de groep iets lekkers van te maken. Dit kan gaan van verse tomatensoep tot Indaise Kurry! Als mensen zelf ideeën hebben, duik ik graag met hen in de kookboeken. Proeven is belangrijk, maar plezier vinden in de activiteit vind ik nog belangrijker! Ik onderhoud samen met de Spechten onze moestuin. Het is een leuke uitdaging om de groenten van stekje tot eetbaar product te zien groeien. Wat ging er goed vorig jaar, dat moeten we dit jaar zeker niet vergeten!

Janneke Suy

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys

Moniek Rijnen

Afdeling: Zorgboerderij
Functie: Begeleider
Mijn naam is Moniek Rijnen, ik woon in Best. Ik werk sinds juli 2017 op de zorgboerderij en daar heb ik het super naar mijn zin. De combinatie van samen werken met de hulpboeren en de dieren vind ik heel erg mooi. Zelf hou ik veel van wandelen en mijn creatieve ideeën uitvoeren in knutselactiviteiten. Gelukkig zijn er ook mensen die graag met me mee knutselen en daarin ook super mooie resultaten maken. Ik hoop dat ik nog lang op de boerderij kan werken en mijn steentje bij kan dragen aan deze leuke, zinvolle dagbesteding en een lach kan toveren op de gezichten van onze lieve mensen ! Misschien tot ziens op de boerderij, groetjes Moniek.

Olga lemmens

Afdeling: Wenshuys
Functie: Begeleider
Ik ben Olga Lemmens. Woon al meer dan 20 jaar samen met Lucien. We hebben samen twee zoons.
Ik werk met veel plezier bij het Wenshuys. Als ik niet aan het werk ben hou ik van wandelen, freubelen, sporten omdat het gezond is, vakanties, lekker uit eten, terrasje etc en nog veel meer om op te noemen.
Lieve groetjes Olga

Annemieke Vaneekert

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Functie: Begeleider
Mijn naam is Annemieke van Eekert. Samen met Thijs en onze dochter Jip woon ik in het leukste dorp van de Kempen. Iedereen weet natuurlijk dat dit Netersel is, voor de vorm zet ik het er maar even bij.
Sinds een jaar werk ik met veel plezier bij het wenshuys. Samen met collega’s en alle bewoners hebben we er een hele fijne plek van gemaakt.
Als in niet in het wenshuys ben dan vind ik het leuk om met mijn gezin, vrienden en familie leuke dingen te doen. Een gezellige spelletjes avond, gezellig bijkletsen, een eindje wandelen, creatief bezig zijn, of gewoon lekker een filmpje op de bank.
En niet te vergeten lekker eten, verder ben ik vast iets vergeten op te noemen.
Wie weet zie ik je een keer in het Wenshuys
Groetjes, Annemieke

Wim Verhees

Afdeling: Wenshuys
Functie: Begeleider
Mijn naam is Wim Verhees en ik woon in het mooie Bladel. In maart 2020 ben ik gestart als zzp’er binnen de zorg en dagbesteding. Zo ben ik ook bij zorgboerderij “Bij de Pinken” terecht gekomen waar ik als woonbegeleider in het Wenshuys werk. De gemoedelijke Brabantse sfeer en het directe contact met de bewoners maken het werken hier erg leuk. Ik hoor van de mensen terug dat ze bij mij lekker zichzelf kunnen zijn en dat ik een goed inlevingsvermogen heb. Eigenschappen waar ik erg veel waarde aan hecht.
In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, ga kamperen of probeer een visje te vangen. Verder kan je me aantreffen met een schroefmachine in de hand want ik ben ook graag aan het klussen in en rondom huis. Deze vaardigheden zet ik ook in binnen mijn werk.
Zoals jullie kunnen lezen, niet gek dus dat ik mijn werk met veel passie en plezier doe. Dit enthousiasme straal ik ook uit en dit helpt om de mensen om me heen te motiveren.

Bart Lauwers

Afdeling: Zorgboerderij
Functie: Begeleider
Hallo allemaal,
Ik ben Bart Lauwers en woon samen met mijn vrouw en twee dochters in Hapert. Mijn hobby's zijn voetballen, fietsen en ik houd natuurlijk ook van gezelligheid. Op maandag ben ik werkzaam bij de spechten groep en op vrijdag in de boerderijgroep. Ik heb er zin in!

Carmen Willemse

Afdeling: Wenshuys
Functie: Begeleider
Hoi
Ik ben Carmen Willemse en woon al heel mijn leven in Bladel. Met Richard ruim 25 jaar en samen hebben we een dochter en een zoon.
Ik werk sinds januari 2022 bij het Wenshuys en daar is het heel fijn werken in een gemoedelijke sfeer. Voor iedere bewoner is er alle tijd en ruimte, zodat ze hier fijn kunnen wonen.
Verders sport ik regelmatig en hou ik erg van gezelligheid, een terrasje, weekendje weg of vakanties met familie en vrienden.
Groetjes Carmen.

>