Even voorstellen

Maak kennis met ons team: 

 

Arjan Geenen

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Oprichter Zorgboerderij Bij de Pinken
Dag, Ik ben Arjan Geenen en heb samen met Janneke het ouderlijk bedrijf van mijn ouders overgenomen in 2006. Sindsdien leiden we met veel passie ons bedrijf en geven we veel mensen een fijne dagbesteding!

Janneke Suy

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys

Olga lemmens

Afdeling: Wenshuys
Ik ben Olga Lemmens.
Ben momenteel 48 lentes jong. Woon al meer dan 20 jaar samen met Lucien. We hebben samen twee zoons van 15 en 17 jaar oud.
Ik werk nu al weer een jaar met veel plezier bij het Wenshuys. Als ik niet aan het werk ben hou ik van wandelen, freubelen, sporten omdat het gezond is, vakanties, lekker uit eten, terrasje etc en nog veel meer om op te noemen.
Lieve groetjes Olga

Wim Verhees

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys

Sophie van Balsvoort

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys

Linda Kneefel

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Functie: Bedrijfsleidster zorg
Mijn naam is Linda Kneefel en ik werk sinds 2013 op Zorgboerderij Bij de Pinken. In mijn functie als 'bedrijfsleider zorg' vind ik het belangrijk om de dagbesteding zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van de hulpboeren en werknemers. Ik vind het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan het reilen en zeilen binnen de zorgboerderij waarbij persoonlijk en warm contact hoog in het vaandel staan en waar iedereen zichzelf mag en kan zijn.
Het is fijn en bijzonder om samen te mogen werken, samen te genieten en samen te mogen leren van alles wat de boerderij te bieden heeft. Dit maakt dat ik met heel veel plezier naar mijn werk ga ! Mocht je interesse of vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Wij verwelkomen je graag op de boerderij.

John Verwimp

Afdeling: Zorgboerderij/administratie
Mijn naam is John Verwimp. Ik ben getrouwd met Ine en we hebben samen 2 schatten van dochters. Mijn hobby's zijn mountainbiken, dieren, natuur, onze 2 lieve honden, F1 en sportieve auto's. Ik heb qua werk in 2005/2006 het roer in mijn leven omgegooid omdat iets diep van binnen mij zei dat ik de zorg in "moest gaan". Ik werk graag met mensen, ben graag buiten & houd van dieren. 1 + 1 is 2 dus leek me een Zorgboerderij een mooie start.
Daarom ben in eind 2006 het gesprek aangegaan met Janneke & Arjan en ben op 1-1-2007 op de Zorgboerderij gestart. Nu, ruim 13 jaar later, ben ik hier nog steeds met erg veel plezier aan het werk.
Ik werk 1 dag per week aan de administratie en daarnaast begeleid ik 1 dag in de week de boerderijgroep. De basis waarmee ik dat doe zijn structuur, rust, regelmaat, duidelijkheid en gelijkheid met op zijn tijd natuurlijk een gezonde dosis humor. Ik vind het fijn om voor de hulpboeren een programma neer te zetten met taken waardoor zij zich (zonder stress) nuttig voelen op de boerderij. Ik vind het ook fijn om samen met de hulpboeren aan te pakken op de boerderij en gewoon samen met hen met je beide voeten (laarzen) in de str... te staan ;).

Terry Beks

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Mijn naam is Terry Beks. Ik woon met mijn vrouw en 2 kinderen net over de grens in Pelt. Op dinsdag en donderdag vind je me als groepsbegeleider bij de 'Spechtengroep'. Naast mijn werk bij De Pinken was ik 20 jaar werkzaam bij Lunetzorg bij een gevarieerde groep van volwassenen met psychiatrische ziektebeelden, een verstandelijke beperking, gedragsproblemen en autisme.
Ik zorg graag voor mensen en vind het belangrijk dat iedereen zich goed voelt binnen de groep. Bewegen, creatief bezig zijn, leuke gesprekken en humor zijn mijn troeven voor het behalen van een leuke werkdag!
Samen met de Spechten doen we boodschappen om er daarna op de groep iets lekkers van te maken. Dit kan gaan van verse tomatensoep tot Indaise Kurry! Als mensen zelf ideeën hebben, duik ik graag met hen in de kookboeken. Proeven is belangrijk, maar plezier vinden in de activiteit vind ik nog belangrijker! Ik onderhoud samen met de Spechten onze moestuin. Het is een leuke uitdaging om de groenten van stekje tot eetbaar product te zien groeien. Wat ging er goed vorig jaar, dat moeten we dit jaar zeker niet vergeten!

Moniek Rijnen

Afdeling: Zorgboerderij
Mijn naam is Moniek Rijnen, ik woon in Best met mijn vriend Joost en zoontje Sam. Ik werk sinds juli 2017 op de zorgboerderij en daar heb ik het super naar mijn zin. De combinatie van samen werken met de hulpboeren en de dieren vind ik heel erg mooi. Zelf hou ik veel van wandelen en mijn creatieve ideeën uitvoeren in knutselactiviteiten. Gelukkig zijn er ook mensen die graag met me mee knutselen en daarin ook super mooie resultaten maken. Ik hoop dat ik nog lang op de boerderij kan werken en mijn steentje bij kan dragen aan deze leuke, zinvolle dagbesteding en een lach kan toveren op de gezichten van onze lieve mensen ! Misschien tot ziens op de boerderij, groetjes Moniek.

Maartje Liebrand

Afdeling: Zorgboerderij/Wenshuys
Hallo, mijn naam is Maartje Liebrand. Ik ben 22 jaar oud en woon in Spoordonk. Mijn functie op de zorgboerderij is groepsbegeleidster. Ik ben een energiek persoon die van elke dag een feestje wil maken. Zorgzaamheid en vrolijkheid zijn eigenschappen die bij mij passen. Op de boerderij vind ik het fijn om samen met de hulpboeren een wandeling te maken door de bossen, te knuffelen met de dieren en gezellig te knutselen. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag sportief bezig en hou ik van gezellige uitstapjes met familie en vrienden.

Johan Levens

Afdeling: Zorgboerderij/ Wenshuys
Functie: Technische ondersteuning

Annemieke Vaneekert

Afdeling: Wenshuys

Mijn naam is Annemieke van Eekert en ben momenteel 33 jaar. Samen met Thijs en onze dochter Jip van 5 woon ik in het leukste dorp van de Kempen. Iedereen weet natuurlijk dat dit Netersel is, voor de vorm zet ik het er maar even bij.
Sinds een jaar werk ik met veel plezier bij het wenshuys. Samen met collega’s en alle bewoners hebben we er een hele fijne plek van gemaakt.
Als in niet in het wenshuys ben dan vind ik het leuk om met mijn gezin, vrienden en familie leuke dingen te doen. Een gezellige spelletjes avond, gezellig bijkletsen, een eindje wandelen, creatief bezig zijn, of gewoon lekker een filmpje op de bank.
En niet te vergeten lekker eten, verder ben ik vast iets vergeten op te noemen.
Wie weet zie ik je een keer in het Wenshuys
Groetjes, Annemieke

Anna Southall

Afdeling: Wenshuys
Ik ben Anna Southall en woon samen met Koen in Bladel. Vanaf mei 2019 ben ik met veel enthousiasme gaan werken bij de Pinken en later in het Wenshuys. Ik vind het werk heel leuk. Het is fijn om bewoners een veilig en fijn thuis te geven.
Mijn passie is goed luisteren, begeleiden en adviseren.
Verder werk ook nog in een eerstelijn praktijk als diëtist. Het is een mooie afwisseling. Door positieve reacties van de bewoners haal ik voldoening uit mijn werk bij het Wenshuys.
In mijn vrije tijd dans en sport ik graag, ben ik graag bij familie en vrienden en ga ik lekker wandelen in de bossen. Ik houd natuurlijk ook van lekker koken!


>